Hajhaj, läs det senaste Wekobrevet! Tar fem minuter att skumma igenom och ger en duktig känsla av koll-på-läget hela veckan.

 

Lugnet före storm II

Såhär efter nollningen känner nog en hel del ETTOR, och också andra, ett stor hål inombords, som genast måste fyllas med något kul. Du kanske letar efter någonstans ballt att engagera dig. Kanske till och med här i vår fina sektion?? Tur då att höstterminsmöten finns. Har du noll koll på sektionen och var du vill engagera dig? FRUKTA EJ!!!, på måndag är det nämligen sektionspressentation.

//Simon Probert, “stand-in-InfO-chef”

Veckans meddelanden

  • Sektionspresentation
  • Ingenjörer Utan Gränser
  • Höstterminsmöte
  • MyskWäll

Kolla in…

…styrelsen på instagram!
@wstyret

 
 …och JämU:s instagram förstås!
@ekoequality 

 


 

Sektionspresentation

Har du noll koll på sektionen? Då bör du se till att infinna dig i KC:A på måndag lunch (19/9) och ta del av sektionspresentationen. Efteråt kan du ställa frågor till utskotten och mingla runt lite. Där kommer finnas fika.

Även om du redan har sten koll på allt inom sektionen så känner du säkert någon som inte har det, och du vill väll inte äta lunch ensam? Vi ses i KC:A.

//Styrelsen

Infomingel med Ingenjörer Utan Gränser

För dig som vill engangera dig i Ingenjörer Utan Gränser, eller som bara vill veta mer om oss och vad vi gör, vill vi berätta att vi kommer att hålla i en informationsträff på tisdag. Där kommer vi presentera våra olika utskott och sedan får du chans att ställa så mycket frågor du vill. Dessutom bjuder vi på fika!

Tid: Tisdag 20/9 kl 17
Plats: Perstorp i Kårhuset

Attenda gärna Facebookevenemanget så vi vet hur mycket fika vi ska ta med.

Välkomna!
//Ledningsgruppen för Ingenjörer Utan Gränser i Lund

Datum för Höstterminsmöten

W har dragit lärdom från andra sektioner och erfarenhet. Årets höstterminsmöte kommer börja 17:00 på tisdagen den 8 november. Om det senare visar sig vara mycket att diskutera, och folk börjar bli för trötta för att tänka klart, så kommer mötet att ajourneras till 17:00 på torsdagen där på, den 10 november.

Alltså: boka in kvällarna den 8 och 10 november från 17:00, och börja fundera på vilka poster du vill söka, eller om du vill ta upp något annat.

//Styrelsen

MyskWäll

På onsdag kwäll (19:00) är alla ettor (och alla >1:or, fler => bättre) warmt wälkomna på myskwäll i wår sektionslokal, Wåtmarken. Fråga någon om vägen.

 


 

Har du någon viktig information från ett utskott, en projektgrupp eller bara någonting som du i största allmänhet tycker att alla ekosar borde känna till? För att få med din information i wekobrevet, skicka ett mail med din text på både svenska och engelska till eko13spr@student.lu.se senast på söndag kl 15:00.

Copyright © 2016 Ekosystemtekniksektionen, All rights reserved.
Eko
 
Our mailing address is:
Ekosystemtekniksektionen
Sölvegatan 39, Lund, Sverige
Lund 22362
Sweden