Hajhaj, läs Wekobrevet nedan! Tar typ fem minuter att skumma igenom och ger en duktig känsla av koll-på-läget hela veckan.

 

Över halvvägs in Lp. 1

Vi korsar nu halvvägsmarkeringen för läsperioden. Lite som the point of no return eller höstdagjämning, som passande nog sammanfaller ungefär med denna halva milstolpe. I praktiken innebär detta att kommande dagar är mer mörka än ljusa och att vi har lärt oss hälften av det vi förväntas kunna.
Denna veckan markerar också starten för Walberedningens uppgift att valbereda folk till poster inför HT-mötet (se föregående Wekobrev). För att möjliggöra detta krävs nomineringar från Dig.

Spindelfisch, stand-in-Babelfisk

Veckans meddelanden

  • Lunchföreläsning om genus
  • Paintball Battle!
  • Walfläsk

Kolla in…

…styrelsen på instagram!
@wstyret

 
 …och JämU:s instagram förstås!
@ekoequality 

 


 

Lunchföreläsning om genus med gratis mat

På torsdag kommer Tomas Brage, studierektor i fysik vid naturvetenskapaplika fakulteten, prata om genus i naturvetenskap. JämU bjuder de första 40 på underbart goda lunchmackor

//JämU

Paintball Battle!

Under måndag och tisdag lunch säljs biljetter inför teknologkårens paintballturnering den 8/10. Detta är en turnering mellan alla sektioner på hela LTH och kommer bli fett. Allt kommer sluta lagom i tid till Oktoberfest senare på kvällen. Finns endast ett fåtal biljetter. För mer info: se FB-eventet.

//Aktiwerarna

Walfläsk

Nu är det dags att nominera folk till sektionens olika poster, eller varför inte söka själv? Formuläret är öppet 26/9-2/10. Vet du inte vad de olika posterna innebär kan du läsa mer här.

På fredags hålls det Walfläsk där du kan nominera dig själv och andra till de olika posterna och få en kaka. Missa inte det!

//Walberedningen

 


 

Har du någon viktig information från ett utskott, en projektgrupp eller bara någonting som du i största allmänhet tycker att alla ekosar borde känna till? För att få med din information i wekobrevet, skicka din text till någon i styrelsen, lämpligen via facebook eller privat- eller skolmail, EJ via @tlth.se-MAIL (se inlägg om mailproblem), senast på lördag kl 23.59. Glöm inte att också skicka en engelsk översättning.

Copyright © 2016 Ekosystemtekniksektionen, All rights reserved.
Eko
 
Our mailing address is:
Ekosystemtekniksektionen
Sölvegatan 39, Lund, Sverige
Lund 22362
Sweden