Hajhaj, läs Wekobrevet nedan! Tar typ fem minuter att skumma igenom och ger en duktig känsla av koll-på-läget hela veckan.

 

“För när nollningen är över…”

Hemsidan har numera ingen nollningsrubrik. Inte heller kommer det dyka upp några fler nollningsevent i kalendern. Vi står nu med båda fötterna stadigt på jorden igen, ovanför den fortfarande varma glöden från nollningens lågor. Men redan nu börjar den pionjära arten SåS att växa fram ur askan, bre ut sig i nollningens vakuum och känna värmen av strålkastarens ljus.

Spindelfisch

Veckans meddelanden

     · Nu börjar Sångarstriden (SåS)!
     · Oktoberfest!

Kolla in…

…styrelsen på instagram!
@wstyret

 
 …och JämU:s instagram förstås!
@ekoequality 

 


 

Nu börjar Sångarstriden!

Vill du sjunga, spexa, sy, bygga måla, dansa eller spela i band i årets Sångarstrid? På torsdag, det vill säga 6/10 klockan 17:15 (vi återkommer med vilken sal det blir i) kommer vi att avslöja årets manus, körsång och bordsvisa! Därifrån får ni veta mer om vad som kommer göras i de olika grupperna.

Hoppas vi ses!
//Sångarstridsöverstarna

Oktoberfest!

På lördag den 8:e oktober är det traditionsenlig Oktoberfest på lophtet. Det kommer vara liveband, korv och öl för hela slanten. W-sex kommer sälja biljetter till detta under måndagen och tisdagen. Det kostar 100 kr och då får man inträde, en tallrik mat och en öl. Kolla in (och attenda) evenemanget på fb för mer detaljer.

//Sexperiment

 


 

Har du någon viktig information från ett utskott, en projektgrupp eller bara någonting som du i största allmänhet tycker att alla ekosar borde känna till? För att få med din information i wekobrevet, skicka din text till någon i styrelsen, lämpligen via facebook eller privat- eller skolmail, EJ via @tlth.se-MAIL (se inlägg om mailproblem), senast på lördag kl 23.59. Glöm inte att också skicka en engelsk översättning.

Copyright © 2016 Ekosystemtekniksektionen, All rights reserved.
Eko
 
Our mailing address is:
Ekosystemtekniksektionen
Sölvegatan 39, Lund, Sverige
Lund 22362
Sweden