Ekosystemteknikprogrammet vid Lunds Tekniska Högskola är en unik utbildning, vars mål är att skapa civilingenjörer med ett modernt miljötänkande. Kombinerat med en lika stor teknisk utbildningsgrund som andra civilingenjörsprogram ger programmet en bred utbildning väl anpassad för arbetslivet. Studenterna är mycket aktiva i hur utbildningen utformas och bidrar ständigt med nya förslag om hur en bra utbildning kan bli ännu bättre. Mer om utbildningen hittar ni här!

Ett samarbete mellan studenter och företag värdesätter vi högt som studenter, för att få en bra inblick i arbetslivet innan det är dags. För företag är dessa samarbeten värdefulla eftersom ni lär känna studenterna och vad utbildningen ger för kompetenser innan ni anställer. En felanställning kostar så mycket mer än ett par lunchföredrag. Samarbeten med Ekosystemteknik hittar ni här!

 

Kontakt

Om ni är intresserade att komma till oss på W-dagen eller medverka i något annat typ av samarbete, vänligen kontakta vår Arbetslivskontakt via formuläret.

 

Denna och underliggande sidor sköts av ArbetslivsKontaktGruppen.