Ekodagen

W-sektionen anordnar varje år Ekodagen där sökande kan komma och lära sig mer om programmet Ekosystemteknik. Följande information anser året 2019. För mer info om kommande år, maila pr@wsek.se.  

                                                                                                                                                                                                                                                        

Välkommen!

Fredagen den 1 mars 2019 anordnar vi på programmet Ekodagen; ett heldagsevent som ger intresserade ungdomar chansen att få en inblick i livet som student på Ekosystemteknik och LTH. Evenemangets syfte är att ge en inblick i studierna på programmet såväl som studentlivet och allt vad det innebär!

Civilingenjörsutbildningen inom Ekosystemteknik är en femårig utbildning för den som vill arbeta tvärvetenskapligt med hållbarhetsfrågor. Det är en bred utbildning där samspelet mellan teknik, naturvetenskap och miljö är ett väsentligt tema. Vidare info om utbildningen finns på LTHs hemsida.

Dagen kommer preliminärt innehålla

  • Övergripande information om programmet
  • Inspirerande föreläsningar med föreläsare från programmet
  • Rundvandring på campus
  • Interaktiva experiment
  • Sittning – tillställning som bjuder på mat, sång och spex (alkoholfritt såklart) och med chans att träffa studenter på programmet

Evenemanget riktar sig främst till gymnasieelever (studerande i årskurs 2 och 3 samt utexaminerade) som är intresserade av en civilingenjörsutbildning. Dagen är helt kostnadsfri men med begränsat antal platser, så först till kvarn gäller! Sittningen på kvällen är till självkostnadspris, ca 50 kr. Sista anmälningsdagen är söndagen den 17/2!

Anmälan görs via detta formulär.

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till prchef@wsek.se. Det finns även ett facebook-event som man kan spana in om man vill här.

Med Vänliga Hälsningar
PR-Utskottet på Ekosystemteknikprogrammet